Storitve

Renee_FOTO_BLOKI_1000x1000px_16-12-2015_hotel

Storitve agencije Renee Tours

Iščete zanesljivega sprejemnega organizatorja potovanj za Slovenijo in srednjo Evropo?


Smo organizator potovanj s sedežem v Ljubljani, z dolgoletnimi izkušnjami na področju skupinskih in individualnih potovanj ter »incentive« ponudbe. Z veseljem vam pomagamo z dragocenimi potovalnimi informacijami, odlično izbiro hotelov, izletov, turističnih vodnikov …


Ponujamo:

 • Hotelske rezervacije,

 • Skupinska potovanja,

 • Oglede in izlete,

 • Storitve vodnikov,

 • Prevoze,

 • VIP-storitve,

 • Organizacijo kongresov in ostalih dogodkov,

 • Konkurenčne cene za vsak žep.

Z veseljem vam organiziramo potovanja po meri po Sloveniji, Avstriji, Italiji, Madžarski, Hrvaški ali v kateri koli drugi destinaciji v Srednji Evropi.

Storitve organizatorja potovanj

Ugled RENEE TOURS-a, sprejemnega organizatorja potovanj v Sloveniji in drugih evropskih državah, temelji na dolgoletnih poslovnih odnosih tako z ostalimi organizatorji potovanj, potovalnimi agencijami in organizatorji potovanj za skupine kot z lokalnimi partnerji (hoteli, prevozna podjetja, muzeji, restavracije).


Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1996 in ima licenco sprejemnega organizatorja potovanj, vodi gospod Boris Biček, ki z veseljem ustreže tudi posebnim željam in potrebam gostov.

Renee_FOTO_Incoming services
Renee_FOTO_Accomodation

Nastanitev

Ponujamo celoten spekter nastanitev v Sloveniji in sosednjih državah - hotele in druge možnosti namestitve, med njimi tudi ekskluzivne hotele s petimi zvezdicami, čudovite butične hotele, hotele v slovenskih naravnih zdraviliščih itn.


Naš B2B-spletni rezervacijski portal omogoča neposreden dostop do naše baze podatkov, preverjanje in primerjavo cen, izdelavo in spremembe rezervacij.


Kongresne (MICE) storitve in storitve za oddih

RENEE TOURS je lahko vaš partner v Sloveniji za korporativne dogodke: za srečanja, konference, motivacijske programe ali posebne dogodke.


Ponujamo:

 • Hotele in organizacijo sestankov,

 • Večerje in organizacijo dogodkov,

 • Aktivnosti in »teambuilding«,

 • Oglede in prevoze,

 • Gostinske in druge storitve.

Renee_FOTO_MICE & Leisure Services
Renee_FOTO_FIT travel

FIT-potovanja

Raznolikost ponujenih produktov, od obmorskih letovišč do zgodovinskih mest, športnih dejavnosti, kot je smučanje, velnes in spa počitnice, so tisto, zaradi česar je Renee Tours postal prava izbira tako za velike kot manjše potovalne agencije po vsem svetu.


Naše dejavnosti slonijo na skrbnih in stalnih analizah želja turistov iz različnih držav in strokovnem osebju z dolgoletnimi izkušnjami na področju turizma.


Spletni rezervacijski sistem, ki ga redno nadgrajujemo, omogoča neposreden dostop do naše baze podatkov z več kot 300 nepremičninami, turističnimi proizvodi in drugimi storitvami v Sloveniji in sosednjih državah.

Potovanja za skupine

RENEE TOURS-ov oddelek za skupine se ukvarja z vsemi vrstami turističnih potovanj, kot so oddih, tematska in motivacijska potovanja ipd. Že 20 let pridobiva dragoceno znanje in izkušnje pri organizaciji in vodenju skupin po Sloveniji in Evropi.


Potovanje je načrtovano skupaj z vami; naša podpora vam je ves čas na voljo. Zagotavljamo profesionalnost, zanesljivost in strokovnost ne glede na izbrano destinacijo in zahtevnost skupine.

Renee_FOTO_Group travel
Renee_FOTO_BLOKI_1000x1000px_16-12-2015_merceders benz

Prevozi

Zavedamo se, da je kakovost prevoznih storitev eden izmed najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na zadovoljstvo gostov, tako individualnih, kot tistih, ki potujejo v skupini.


Imamo lasten vozni park vozil do osem oseb, primeren za različne skupine ljudi, tudi tiste, ki prisegajo na prestiž. Vozila menjujemo na tri leta; naši vozniki so izkušeni, izobraženi, prijazni in ustrežljivi.

<

Posebej ugodne cene imamo za avtobusne prevoze, od majhnih mini avtobusov do luksuznih dvonadstropnih s 75 sedeži.

Storitve vodnikov

Izkušen vodnik je nujen, če želite, da bi bilo potovanje prijetno in uspešno. Vodniki so na voljo za dnevne izlete, izlete po Sloveniji in Evropi, sprejem na letališču … So strokovno usposobljeni, z licenco za turistične vodnike in govorijo različne tuje jezike: angleško, rusko, nemško, francosko, špansko in italijansko. Ostali tuji jeziki so na voljo na vprašanje.

Renee_FOTO_guide and assistance
Renee_FOTO_Sightseeing and Excursions

Ogledi in izleti

Vodeni izleti so pomemben del vsakih počitnic. Prihranite svojim strankam čas in denar med potovanjem ter jim predhodno organizirajte izlete. Na krajših ali celodnevnih izletih bodo vaši individualni gosti ali skupine obiskali najlepše in najpomembnejše, kar posamezen kraj ponuja.

VIP-storitve

Nekateri turisti zahtevajo najvišji standard storitev, razkošje, razvajanje in oseben pristop. Poklicni vozniki in izkušeni licencirani vodniki bodo poskrbeli, da bodo storitve zadovoljile njihove želje.


Ponujamo:

 • VIP-storitve na letališčih,

 • VIP-prevoze,

 • VIP-izlete,

 • Zasebna letala in jahte.

Renee_FOTO_VIP services
Renee_FOTO_yacht and plane

Zasebna letala


Beechcraft King Air 200 je komercialno-poslovno dvomotorno turbopropelersko letalo, znano kot eno najbolj luksuznih in varnih poslovnih letal na svetu, ki se prodaja v več kot 100 državah. Odlikujejo ga: zmanjšan hrup, prostorna potniška kabina in izjemen dizajn. Celotna notranjost je narejena iz najboljšega usnja in visoko kakovostnega lesa, kar močno prispeva k udobju potnika.

Zasebna jahta


Motorna jahta Canados 70s
Leto izdelave: 1991
Popolna prenova: 2008
Dolžina: 23,9 m
Največja hitrost: 32 vozlov
Kabine: 4
Gostov v kabinah: 8